Édes Napok - Csokoládé- és édességünnep Győr

Nagyításhoz kattintson a képre!

Édes Napok - Csokoládé- és édességünnep

Idén már 5. alkalommal találkozhatunk Önökkel a Győri Édes Napokon. Nagyon szeretjük Győrt, hiszen az egyik legfejlettebb és legszebb magyar nagyváros.

Minden évben rácsodálkozunk arra, milyen hihetetlen ütemű a megújulás, mennyi új és fantasztikus hely nyílik, hogyan lesznek egyre szebbek az épületek . A város hangulata évről évre magával ragad bennünket is, nagyon örülünk , hogy ennek a varázslatnak mi is részesévé tudtunk válni.
Köszönjük Borkai Zsolt Polgármester Úrnak és kollégáinak, hogy ezt lehetővé teszik.
Köszönjük a Nemak Győr Kft-nek is a támogatást hiszen, ahhoz , hogy ezek a remek programok megvalósulhassanak, és minél többen töltsék nálunk az év legédesebb hétvégéjét, aktív együttműködésükre van szükségünk.

Reméljük idén is sikerül felszabadítanunk boldogsághormonjaikat, hiszen kitűnő édességekkel, remek koncertekkel, hangulatos helyszínnel szeretnénk elkényeztetni Önöket. Kérjük Önöket, hogy már most úgy alakítsák a hétvégi programjaikat, hogy meg tudják nálunk kóstolni Magyarország legjobb street food ételeit.

Pénteken a PASO, szombaton Lovasi András és a Kiscsillag, vasárnap az Esti Egyenleg zenekar gondoskodik a hangulatról. Szombaton és vasárnap az 5. születésnapunkat szakmai programokkal ünnepeljük, amihez a Miele gasztroszínpadot biztosít számunkra, ahol neves cukrászok, csokoládémesterek mutatják be szakmájuk fortélyait.

Rengeteg játékkal és meglepetéssel készülünk a legkisebbeknek is, de ne hagyják otthon a nagyszülőket sem, hiszen ez egy igazi felejthetetlen családi program!

Jöjjenek és édesítsék meg hétvégéjüket, várunk mindenkit szeretettel!
  

Települések Győr közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Családi programok, Gasztronómia
helyszín
  • Nyugat-Dunántúl

  • Győr

    Győr, Bécs és Budapest között félúton fekvő patinás, sokszínű város, ahol építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással. A település sugár irányban ...

Szállások Győrbenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu