Jubileumi Boogifeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál Győr

Nagyításhoz kattintson a képre!

Jubileumi Boogifeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Fesztivál

Hazánk legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén ünnepli 10. évfordulóját. A 10. Boogiefeszt egy nagyszabású koncertshow-val ünnepli a jubileumi évfordulót a győri Audi Arénában!

A fesztivál sztárvendége az In The Summertime c. világsláger szerzője és előadója: MUNGO JERRY lesz. A tíz éves töretlen sikersorozat és teltházas előadások után a boogie woogie mesterei az eddigi évek legizgalmasabb koncertjével készülnek. Az előadáson a műfaj legrangosabb külföldi művészei, a hazai zenei élet kiemelkedő zenészei, valamint profi világbajnok táncosok és meglepetésvendégek fogják szórakoztatni a közönséget. A rendkívül pörgős és sok humorral fűszerezett, egész estés show-műsor keretében izgalmas zongorapárbajokat és zenei bravúrokat is hallhat a közönség. Pergő ritmusok, féktelen hangszerszólók, páratlan énekhang és a lépegető basszus garantálják, hogy mindenkinek „boogie legyen a lábában”! A látványos és akrobatikus táncmozdulatoknak köszönhetően a táncosok lábát éppolyan nehéz lesz követni, mint a virtuóz zongoristák kezének mozgását. A nagykoncert csúcspontjaként Mungo Jerry világsztárral együtt mindenki közösen énekelheti legnagyobb slágereit.

A koncert házigazdája a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió, Magyarország elsőszámú boogie woogie zenekara.

A két részes előadáson egyaránt láthatóak és hallhatóak lesznek az elmúlt 10 év legsikeresebb dalai és show elemei, de a főszervező számos újdonsággal és meglepetés produkcióval is készül a jubileumi előadásra. A fesztiválra 7 országból 12 fellépő érkezik.

Program:

1. nap: 2017. december 7. (csütörtök)
Boogie Christmas

Fesztiválindító boogie woogie koncert Győr legnagyobb bevásárlóközpontjában, ahol a jókedv garantált az adventi forgatagban. Akik először találkoznak ilyen vérpezsdítő dallamokkal, azok is könnyen ráhangolódhatnak a boogie ritmusára. A Boogiefeszt házigazdája, a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió mellett a fesztivál külföldi fellépői is bemutatkoznak a koncerten, így ne hagyja ki a pörgős zongora párbajokat és virtuóz hangszerszólókat. Garantáljuk, hogy benne lesz a boogie a lábában.

Fellépők: Christoph Steinbach (AT), Albert Koch (DE), Pleszkán Écska (HU), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU)
Belépő: INGYENES
Helyszín: ÁRKÁD Győr (Budai út 1.)

2. nap: 2017. december 8. (péntek)
Boogie Cocktail

Vacsorával egybekötött zenés-táncos est! A Boogiefeszt második napján a műfaj kedvelői egy vacsorával egybekötött zenés esten vehetnek részt, ahol élő zene mellett élvezhetik a tányérjukra kerülő finom falatokat. Aki kedvet érez hozzá, táncra is perdülhet a pezsgő ritmusokra. Az exkluzív esten a pörgős dallamokat a fesztivál meghívott külföldi és hazai előadói biztosítják. A program az örömzenélés élménye mellett remek alkalom a művészekkel való közvetlen találkozásra is.

Fellépők: Christoph Steinbach (AT), Albert Koch (DE), Pleszkán Écska (HU), Grzegorz Cherubinski & Agnieszka Cherubinska (PL), Rasmus Holmqvist & Tove Holmqvist (SWE), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU)
Belépő: 5990 Ft (az ár tartalmazza a belépő és a vacsora árát, valamint egy welcome drink-et.)
Kezdés: 19:00
Helyszín: Hotel Rába City Center étterem és söröző (Árpád út 34.)

3. nap: 2017. december 9. (szombat)
Jubileumi Boogie Show

A fesztivál jubileumi nagykoncertje: show a javából, sok meglepetéssel fűszerezve! A Boogiefeszt csúcspontjaként a magyar zenészek mellett, neves külföldi előadók, világbajnok profi táncosok lépnek fel a koncerten. A két részes műsorban a vérbeli blues számoktól kezdve a virtuóz boogie woogie zongora párbajokig minden megtalálható. A koncerten Mungo Jerry világsztárral együtt mindenki közösen énekelheti a legnagyobb slágereit. „Itt bármi megtörténhet, és meg is fog!”

Fellépők: MUNGO JERRY (UK), Nicolle Rochelle (USA), Christoph Steinbach (AT), Albert Koch (DE), Pleszkán Écska (HU), Grzegorz Cherubinski & Agnieszka Cherubinska (PL), Rasmus Holmqvist & Tove Holmqvist (SWE), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU), Meglepetésvendégek
Kezdés: 19:00
Belépő: Egységes jegyárak (Ár még nincs megadva!)
Helyszín: Audi Aréna Győr (Tóth László utca)

* A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják.


Győri programok

 • Szilveszteri vigasságok Győrben

  Győr, 2017. december 31.
  Köszöntsd az újévet Győr főterén egy felejthetetlen utcai vigasságon. Színes programok, neves előadóművésze...

 • Öt Templom Advent

  Győr, 2017. november 24 - december 26.
  Az Öt Templom Advent templomai egy utcányi tarkaságukkal, olyan színesek, mint egész Európa.

 • Adventi Fesztivál és Vásár

  Győr, 2017. november 24 - december 23.
  November végén ismét ünnepi fénybe burkolózik a város. Az adventi időszak idén is felejthetetlen hangulatot, sz...

 

Települések Győr közvetlen közelében

Program info
Programtípus
 • Koncertek és fesztiválok
helyszín
 • Nyugat-Dunántúl
Település ismertető
 • Győr

  Győr, Bécs és Budapest között félúton fekvő patinás, sokszínű város, ahol építészeti, kulturális és természeti értékek sora ötvöződik egymással. A település sugár irányban ...

Szállások Győrbenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu